Nu äre klippt!

Tjoho! Nu sitter jag hos mormor och morfar och ska snart äta mat, sen tar jag bussen till Strängnäs för att träffa bästis. Då blir det filmkväll och foton!

Va en snabbis hos mamma och klippte mig idag också, hehe. Någon som vågar gissa vad för frisyr jag har nu? ;)
Bra blev det iallafall!

Dans, städning och vernissage

God förmiddag på er! ...Eller räknar 13 som förmiddag?
Aja, shit the same. Jag har tagit en paus i mitt städande, har fått "turen" att städa köket och toan, "wihoo". Men men, det måste ju göras och dessutom har jag hög musik på och är ensam hemma, då är städa nästan kul!  Dansa omkring till hög musik är ju faktiskt toppenkul! Även om man avskyr att dansa, som jag gör.

Innan vi åker till Åker, så ska jag in och titta en snabbis på Sandras allra första vernissage. Om det är någon som har lite tid över tycker jag att ni ska springa dit och titta, för hon är superduktig fotograf! Det håller på till klockan 17 idag och är på Underhund. ;)

Och väl i Åker ska jag träffa bästis och fota henne lite, ska bli kulatt se henne, har saknat torskfilén ju! (Hon kallar sig själv torskfilé och mig fiskpinne.)I skolan

Godmorgon!
Sitter i skolan just nu, har EoS (digitalt skapande). Håller på med att designa en kortlek, hehe. Rätt kul uppgift, dock är jag lite efter på den, som vanligt. Men jaa, tänkte visa min idé till kortleken här iallafall.


(Här är den! Det är ett, um, "märke" jag tänk starta, eller något. Kallar dom Random Ragdolls :))